معرفی وبلاگ
با سلام این وبلاگ توسط واحد بسیج دانش آموزی آموزشگاه راهنمایی میرزاکوچک خان نیل شهر شهرستان تربت جام راه اندازی شده و مطالب گوناگون که باعث بصیرت و کمک به طرح صالحین می شود را عنوان می کند . منتظر نظرات سازنده تان هستیم
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 33654
تعداد نوشته ها : 24
تعداد نظرات : 1
Rss
طراح قالب


دسته ها :
1391/11/18 8:1

در ايام مبارك دهه فجر آموزشگاه ميرزاكوچك خان نيل شهر نيز هم پاي بقيه ادارات به استقبال اين دهه باعظمت مي رود.سالن و كلاس ها ومحيط آموزشگاه نيز با پوستر و پارچه هاي دهه فجر رنگ و بوي دهه فجر را به خود مي گيرد.

دانش آموزان و همكاران نيز خود را براي اجراي برنامه هاي مختص اين دهه آماده مي سازند در روز چهارشنبه 18 بهمن 91 ساعت 9 صبح در محل مجتمع مراسم ويژه دهه فجر برگزار مي گردد كه برنامه هاي اين مراسم از جمله مقاله ، سرود امام خميني (ره) اي امام ، دكلمه ، تئاتر ، طنز ، تقليد صدا ، مسابقه و ... مي باشد .

در اين مراسم جوايزي نيز از طرف آموزشگاه به نفرات برتر نوبت اول در هر كلاس و مسابقات فرهنگي و فوتبال اهدا مي گردد.

 

http://img.tebyan.net/Big/1391/11/1ad5481c9c09464e857598cbdd11a4f3.jpg

آشنايي با درجات نظامي

 

 

 

1391/11/9 16:5

 مقاله ، شعر يا نقاشي در مورد يكي از موضوعات زير:

 به بهترين شعر ، نقاشي يا مقاله در هر موضوع هدايايي از طرف آموزشگاه تعلق مي گيرد.

  1) حضرت پيامبر اعظم (ص)

  2) حضرت امام جعفر صادق (ع)

  3) هفته وحدت

  4) دهه مبارك فجر  

آخرين مهلت ارسال آثار به دفتر آموزشگاه 12/11/1391 مي باشد.

مدرسه راهنمايي ميرزاكوچك خان نيل شهر

دهه فجر يادآور يك حركت عظيم مردمي به رهبري بنيانگذار انقلاب اسلامي

حضرت امام (ره)

بود كه در تاريخ اسلام  به ثبت رسيد.

در جلسه شوراي پرورشي و تربيت بدني كه در دفتر آموزشگاه ميرزاكوچك خان نيل شهر برگزار گرديد  مدير آموزشگاه  از برگزاري مسابقات بزرگ فرهنگي هنري در سطح مجتمع اين بخش به مناسبت ايام الله دهه فجر خبر داد.

مدير آموزشگاه ميرزاكوچك خان در خصوص هدف از اين مسابقات فرمودند كه :نسل جديد انقلاب بايد با حوادث و تاريخ بزرگ انقلاب بيشتر آشنا شوند لذا اجراي برنامه هاي مطلوب و كيفي  براي نسل جوان  بسيار موثر است.

همچنين با قدرداني از همكاران و دانش آموزان بخاطر حضور منظم و منسجم در فعاليتهاي آموزشي و پرورشي گفت: مسابقه فجر تجلي وحدت ، مسابقات فرهنگي هنري (نقاشي، مقاله نويسي ، شعر و داستان ...) از جمله برنامه هاي آموزشي و پرورشي در دهه فجر خواهد بود.

وي گفت: آذين بندي و فضا سازي فضاي آموزشگاه درطول هفته و نواختن گلبانگ آزادي ويژه لحظه ورود حضرت امام (ره)، برگزاري مسابقات ورزشي در رشته ي فوتبال بين همكاران و دانش آموزان و برگزاري مراسم زيارت عاشورا و دعاي توسل در حسينيه حضرت صاحب الزمان(ع) از ديگر برنامه ها است.

وي افزود: حضور يكپارچه و منسجم همكاران و دانش آموزان در نماز جمعه و راهيمايي يو م الله بيست ودوم بهمن، غبارروبي گلزارشهدا،ديداربا خانواده شهداي دانش آموز و فرهنگي، جانبازان وآزادگان و  اجراي سرود دانش آموزي از ديگر برنامه هاي اين ايام است.

آقاي محمديان مدير آموزشگاه ادامه داد: برگزاري جلسات پرسش و پاسخ وحلقه هاي صالحين و تهيه و انتشار ويژه نامه سي و چهارمين سالگردپيروزي انقلاب اسلامي نيز در اين دهه انجام خواهد شد.


مسابقه فجر تجلّي وحدت به مناسبت ايام اله دهه مبارك فجر و هفته وحدت

«مسابقه فجر تجلّي وحدت»


مدرسه راهنمايي ميرزاكوچك خان به مناسبت ايام اله دهه مبارك فجر و هفته وحدت مسابقه «فجر تجلّي وحدت» را به صورت (غيرحضوري) در سطح مجتمع آموزشي و پرورشي نبوت نيل شهر برگزار مي‌نمايد.

معرفي منبع:

سوره محمد (ص) و سخنان حضرت‌آيت‌الله العظمي خامنه‌اي(مدظله‌العالي)  و حضرت امام راحل (ره) در خصوص فجر مي‌باشد.

  • متقاضيان مي‌بايست جهت ثبت نام و اخذ سوالات و پاسخنامه از مورخه چهارم بهمن ماه لغايت 12بهمن ماه سال جاري به دفتر آموزشگاه ميرزاكوچك خان نيل شهر مراجعه نمايند.

 جوايز برگزيدگان

 1- مهلت ارسال پاسخنامه تا تاريخ 12/11/1391

 

2- به 2 نفر از برندگان جوايزي تقديم خواهد شد.

 

3- ضمناً عزيزاني كه به 10 سوال پاسخ درست دهند در قرعه كشي مسابقه شركت داده خواهند شد.

مدرسه راهنمايي ميرزاكوچك خان نيل شهر تربت جام

 

همكار گرامي و ارجمند جناب آقاي غلامحسن يوسفي

كل من عليها فان و يبقي وجه ربك ذو الجلال و الاكرام 

ضايعه درگذشت مادر مهربان و مومنتان را از صميم قلب تسليت عرض مي كنيم انشاءالله خداوند متعال روح پاكش را با سرورش حضرت فاطمه زهراء محشور نمايد و به بازماندگان و شما برادر ارجمند صبر جزيل و زيبا عنايت فرمايد


 


همكاران و دانش آموزان
مدرسه راهنمايي ميرزاكوچك خان نيل شهر
دسته ها : مناسبت ها - پرورشي
1391/11/9 12:41

واعتصموا بحبل الله جميعا ولاتفرقوا

همگى به حبل و رشته خداوندى چنگ بزنيد و پراكنده نگرديد.

بعد از رحلت پيامبر عظيم ‏الشان اسلام اوصياى معصوم او كوشيدند تا آن وحدت و يكپارچگى را حفظ كنند و آنان از حقوق شخصى خويش چشم پوشيدند و در طول تاريخ، دانشمندان مصلح و همه تلاشگران راستين انسانيت، هم خودشان از عوامل اختلاف و تجزيه گريختند و از دامن زدن به آتش خصومت ‏بين مسلمانان، بركنار زيستند و هم ديگران را به اتحاد و تفاهم فراخواندند.

ما مسلمانان به اين آيه زيباى قرآن، بيشتر بايد بينديشيم:

فتقطعوا امرهم بينهم زبرا كل حزب بمالديهم فرحون‏

 اهل كتاب و پيروان اديان آسمانى و اتباع رسولان الهى، گروه، گروه شدند، ضد و دشمن هم گشتند و هر يك به آنچه نزد اوست‏ خرسند و شادمان گرديدند. (المؤمنون /53

طرح انديشه «وحدت جهان اسلام‏» يكى از مشغوليت‏ هاى فكرى ديرينه و اساسى حضرت امام (ره) بود كه او در طول دوران فعاليت اجتماعى - سياسى خود چه قبل ازپيروزى «انقلاب‏» اسلامى و چه بعد از آن لحظه ‏اى از آن غفلت نورزيد. وفادارى صادقانه امام به «وحدت‏» نه تنها او را به برجسته‏ ترين شخصيت انقلابى جهان اسلام تبديل نمود، بلكه او توانست در ميان فرقه ‏هاى اسلامى مختلف نيز جايگاه بس رفيعى كسب نمايد.
استراتژى مبارزاتى امام (ره); درجهت ايجاد بستر و شرايط لازم براى تحقق وحدت و هميارى در جهان اسلام، اصولا روى دو محور عمده تمركز يافته است:

حركت فكرى - فرهنگى‏»  و «حركت‏ سياسى - عملى‏». امام (ره) با توجه به مراحل مبارزه، «تعليم وتربيت‏» سياسى را زيربناى حركت ‏سياسى دانسته و اولين وظيفه مردم را در تحقق و توسعه، امر «تبليغ‏» و «تعليم‏» قرار داده است.

در اين زمينه امام خميني (ره) فرموده اند:

«...وظيفه ما اين است كه از حالا براى پايه ‏ريزى يك دولت‏ حقه اسلامى كوشش كنيم، تبليغ كنيم، تعليمات بدهيم، هم‏فكر بسازيم، يك موج تبليغاتى و فكرى بوجود آوريم تا يك جريان اجتماعى‏ پديد آيد و كم ‏كم توده‏ هاى آگاه، وظيفه‏ شناس و ديندار در نهضت ‏اسلامى متشكل شده قيام كنند و حكومت اسلامى تشكيل دهند. تبليغات و تعليمات دو فعاليت مهم و اساسى ماست...‏

امام خمينى (ره) به عمق نقش اجتماعات دينى چه در بعد انديشه ‏سازى و چه در بعد اجتماع ‏سازى به خوبى پى ‏برده بود. او اجتماعات و مراسم دينى را صرفا به منظور كاربرد تعليمى و آموزشى آن در مقولات فكرى، مورد تشويق قرار نمى‏دهد بلكه مهم‏تر از آن به نقش اجتماع ‏سازى و شكل ‏دهى روابط اجتماعى جديد از طريق گردهمايى ‏ها و نيز آگاهى يافتن مسلمين از قدرت و نيروى ارادى و انسانى‏شان هم اشاره دارد. به همين جهت است كه «روز قدس‏» به عنوان سمبل وحدت جهان اسلام كه پيام انقلابى و ضد استعمارى هم دارد از سوى ايشان در سطح جهان اسلام پيشنهاد گرديد و همچنين بزرگداشت «هفته وحدت‏» ميلاد حضرت رسول (ص) (از 12 ربيع الاول به روايت اهل تسنن تا 17 ربيع الاول) مورد حمايت وى قرار گرفت; چه اين‏كه از ديدگاه او روند وحدت بين مسلمين، ضرورت ايجاد سمبل‏ها و نهادهاى تازه ‏اى را مى ‏طلبد كه فراتراز زمان و مكان قرار دارد.

رهبر معظم انقلاب اسلامي در رابطه با هفته وحدت فرموده اند:

اگر امروز بشريت متوجه اين رحمت‏ بشود - رحمت وجود اسلام، رحمت تعاليم نبوى، اين سرچشمه جوشان" وحدت" و آن را بيابد و خود را از آن سيراب كند، بزرگترين مشكل بشر برطرف خواهد شد. اگر چه همين امروز هم، تمدنهاى موجود عالم، بلاشك از تعاليم اسلام بهره ‏مند شده ‏اند و بدون ترديد آنچه از صفات و روشهاى خوب و مفاهيم عالى در بين بشر وجود دارد، متخذ از اديان الهى و تعاليم انبياء و وحى آسمانى است و بخش عظيمى از آن، به اسلام متعلق است، ليكن امروز بشر به معنويت و صفا و معارف روشن و حق و دلپذير اسلام - كه هر دل با انصافى آن معارف را مى‏پذيرد و مى‏فهمد - نيازمند است. لذاست كه دعوت اسلامى در جهان، طرفدار پيدا كرده است و بسيارى از غير مسلمين هم دعوت اسلامى را پذيرفته ‏اند.

پبروزي انقلاب اسلامي مان را مديون "وحدتامت اسلامي هستيم و به ثمررسيدن خون شهيدان نهضت را در سايه يكپارچگي ملت ايران بر محور "ولايت فقيه" و رهبري امام بزرگوارمان مي دانيم، كه ما را در سايه ي اسلام و بر پايه ي ايمان، جمع كرد و هدايت نمود.

گرامي باد هفته ي وحدت، كه درآن ميثاق ها تحكيم مي شود، پبمان ها استوارتر مي گردد، خون ها در هم مي جوشد، دست ها وبازوها درهم قرار مي گيرد ، چهره ها بر يكديگر لبخند پبروزي و صفا مي زند، قشرها همه با هم هستند، امت، يكپارچه و منسجم است و شيعه و سني، به ياد سالروز ميلاد رسول گرامي اسلام، با هم و در كنار هم، در يك راه و به سوي يك هدف سرود وحدت مي خوانند.

قبله ي مشترك، رسول مشترك، كتاب واحد و رهبر واحد، وحدت بخش قشرهاي اين امت شهيد است.
گرامي باد هفته وحدت، سالروز ولادت پبامبر رحمت و مربي انسانها و سفير گرانقدر الهي به سوي مردم.
گرامي باد هفته وحدت كه در بردارنده ولادت ششمين پبشواي شيعه است. گرامي باد هفته ي وحدت، كه خنثي كننده ي توطئه هاي دشمنان، در مسير تفرقه افكني است.

گرامي باد هفته وحدت، كه هفته نور و سرور، و ايام شادي و همبستگي است.

گرامي باد هفته وحدت كه ملت ما را منسجم تر مي كند،

و امتمان را با رهبر خود پبوندي مجدد مي زند،

گرامي باد اين هفته كه بازوها را با هم گره زده ، توان ها را درجهت واحد و بر ضد دشمن متجاوز به كار مي گيرد.
گرامي باد هفته وحدت ، كه پبام "رسالت" و نداي "امامت" را به گوش متجاوز، به كار مي گيرد.

هفته ي وحدت، چتري مبارك از ايثار و فداكاري بر مردم است.

چشمه ساري از معرفت و شعور، در كام تشنه ي خلق خداست.

سايه ساري آرامش بخش، دل انگيز و روح پرور براي هموطنان مسلمان ماست.

الهام بخش حركت و انسجام و اخلاص است.

زداينده ي كينه ها، كدورت ها، خودخواهي ها، گروه گرائي ها، تعصب ها، مليت پرستي ها، فرقه بازي ها و تفرقه جوئي هاست.

هفته ي وحدت، ايام ميثاق با خون شهيدان است.

هفته ي پبمان با راه اسلام و خط امام فقيدمان، حضرت روح الله(ره) است.

هفته ي درس آموزي از كلاس معلم بشريت، حضرت ختمي مرتبت(ص) است كه به بركت ميلادش چهره ي جهان دگرگون شد، شرك ها به توحيد مبدل گشت، عبادت خدا جاي اطاعت از طاغوت ها را گرفت، نفاق ها به يكرنگي گرائيد و خصومت ها و دشمني هاي چندين ساله، به "اخوت اسلامي" تبديل شد، مهاجر و انصار، برادر شدند و عرب و عجم، يار هم گشتند و سفيد و سياه برابر گرديدند.

در اين هفته، رسالتمدار بزرگ، حضرت محمد بن عبدالله(ص) ديده به جهان گشود تا نعمت خدا، بربندگان تكميل شود، راه از چاه باز شناخته گردد و مردم در سايه نبوتش، از ضلالت به هدايت، از ظلمت به نور و از تفرقه به وحدت برسند.

اكنون نيز، كه هزار و چهارصد و اندي از آن تاريخ مي گذرد، ملت ما، در سالگرد اين ميلاد مقدس، پرشكوهترين مراسم، گرم ترين مجالس و باصفا ترين تجمعات را به پا مي دارند تا روح اخوت اسلامي در پبكره ي اجتماع، بيش از پيش زنده شود.

1391/11/9 12:39

ميلاد ختم‌المرسلين است

 

 

گرديد شعار هـر مسلمان، صلوات

تاريخچه عتـــرت و قــــرآن، صلوات

بــر شيعه بوُُد نشانه‌ي حق طلبي

از اول عمـــــــر تا به پايان، صلوات

منور قلب عالم گشت از ميلاد صادق

 

 

 

 

اي چراغ دانشت گيتي فروز

تا قيامت، پيشتاز علـــم روز

آفــــرينش را كتاب ناطقـــي

اهــل بينش را امام صادقي

 

1391/11/9 12:33

القاب و كنيه هاي حضرت مهدي عليه السلام

نام اصلي آن حضرت «م ح م د» است. نامي كه پيامبر اكرم(ص) بر او نهاده و فرمود: اسم او اسم من و كنيه او كنيه من است. كنيه حضرت ابوالقاسم است و به ايشان ابوصالح، ابو عبدالله، ابو ابراهيم، ابوجعفر، و ابوالحسن هم گفته مي شود. القاب آن حضرت بسيار زياد است. از جمله:

1- مهدي: مشهورترين لقب آن حضرت است. مهدي كه اسم مصدر هدايت است، به معني كسي است كه بوسيله خدا هدايت شده باشد. امام صادق(ع) در ضمن حديثي فرمودند:

آن حضرت را مهدي گويند، زيرا مردم را به امري كه گم كرده اند هدايت مي كند. (1)

همچنين امام باقر(ع) فرمودند:

او را مهدي ناميدند براي اينكه به امري پنهان (اسلام راستين) هدايت مي كند.

2- قائم: يعني قيام كننده به حق. رسول خدا(ص) فرمودند:

از اين جهت او را قائم ناميدند كه پس از فراموش شدن نامش قيام مي كند. (2)

امام جواد (ع) در پاسخ به اين پرسش كه چرا او را قائم مي نامند، چنين فرمودند:

زيرا پس از آنكه نامش از خاطره ها فراموش شود و اكثر معتقدين به امامتش از دين خدا برگردند قيام مي كند. (3)

3- منتظر: از امام جواد(ع) پرسيدند چرا وي را منتظر مي گويند؟ ايشان فرمودند:

زيرا وي براي مدتي طولاني غيبت مي نمايد و علاقمندان، منتظر ظهورش خواهند بود و آنان كه ترديد دارند، او را انكار مي كنند. (4)

1391/11/2 9:36
X