معرفی وبلاگ
با سلام این وبلاگ توسط واحد بسیج دانش آموزی آموزشگاه راهنمایی میرزاکوچک خان نیل شهر شهرستان تربت جام راه اندازی شده و مطالب گوناگون که باعث بصیرت و کمک به طرح صالحین می شود را عنوان می کند . منتظر نظرات سازنده تان هستیم
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 33714
تعداد نوشته ها : 24
تعداد نظرات : 1
Rss
طراح قالب

 مقاله ، شعر يا نقاشي در مورد يكي از موضوعات زير:

 به بهترين شعر ، نقاشي يا مقاله در هر موضوع هدايايي از طرف آموزشگاه تعلق مي گيرد.

  1) حضرت پيامبر اعظم (ص)

  2) حضرت امام جعفر صادق (ع)

  3) هفته وحدت

  4) دهه مبارك فجر  

آخرين مهلت ارسال آثار به دفتر آموزشگاه 12/11/1391 مي باشد.

مدرسه راهنمايي ميرزاكوچك خان نيل شهر

دهه فجر يادآور يك حركت عظيم مردمي به رهبري بنيانگذار انقلاب اسلامي

حضرت امام (ره)

بود كه در تاريخ اسلام  به ثبت رسيد.

در جلسه شوراي پرورشي و تربيت بدني كه در دفتر آموزشگاه ميرزاكوچك خان نيل شهر برگزار گرديد  مدير آموزشگاه  از برگزاري مسابقات بزرگ فرهنگي هنري در سطح مجتمع اين بخش به مناسبت ايام الله دهه فجر خبر داد.

مدير آموزشگاه ميرزاكوچك خان در خصوص هدف از اين مسابقات فرمودند كه :نسل جديد انقلاب بايد با حوادث و تاريخ بزرگ انقلاب بيشتر آشنا شوند لذا اجراي برنامه هاي مطلوب و كيفي  براي نسل جوان  بسيار موثر است.

همچنين با قدرداني از همكاران و دانش آموزان بخاطر حضور منظم و منسجم در فعاليتهاي آموزشي و پرورشي گفت: مسابقه فجر تجلي وحدت ، مسابقات فرهنگي هنري (نقاشي، مقاله نويسي ، شعر و داستان ...) از جمله برنامه هاي آموزشي و پرورشي در دهه فجر خواهد بود.

وي گفت: آذين بندي و فضا سازي فضاي آموزشگاه درطول هفته و نواختن گلبانگ آزادي ويژه لحظه ورود حضرت امام (ره)، برگزاري مسابقات ورزشي در رشته ي فوتبال بين همكاران و دانش آموزان و برگزاري مراسم زيارت عاشورا و دعاي توسل در حسينيه حضرت صاحب الزمان(ع) از ديگر برنامه ها است.

وي افزود: حضور يكپارچه و منسجم همكاران و دانش آموزان در نماز جمعه و راهيمايي يو م الله بيست ودوم بهمن، غبارروبي گلزارشهدا،ديداربا خانواده شهداي دانش آموز و فرهنگي، جانبازان وآزادگان و  اجراي سرود دانش آموزي از ديگر برنامه هاي اين ايام است.

آقاي محمديان مدير آموزشگاه ادامه داد: برگزاري جلسات پرسش و پاسخ وحلقه هاي صالحين و تهيه و انتشار ويژه نامه سي و چهارمين سالگردپيروزي انقلاب اسلامي نيز در اين دهه انجام خواهد شد.


موضوع : ارزشيابي

مقدمه :

يكي از دستورات اكيد دين مبين اسلام ارزيابي و محاسبه مستمر انسان از عملكرد خود براي خود سازي و رشد معنوي است كه از حديث شريف         «‌ حاسبوا قبل ان تحاسبوا » برداشت مي شود. بديهي است اين سفارش سازنده نه فقط در زمينه امور فردي بلكه در زمينه تمام امور جمعي و اجتماعي منشاء‌بركات و حركات بسياري خواهد بود .

از سويي ديگر براي بناي يك تشكيلات كامل و بي نقص لازم است تمام اجزاي مورد نياز را مورد توجه قرار داد و چرخه كار هر يك را مشخص نمود . لذا به نظر مي رسد براي رشد و بالندگي يك مجموعه سازماني از بدو امر لازم است قسمتي به ارزيابي مداوم افراد ، برنامه ها ، سمت ها ، نمودار و آينده آن تشكيلات بپردازد . و چراغي فرا روي آن روشن نمايد . واضح  است هر چه از عمر آن مجموعه مي گذرد ، بايد تشكيلات ارزشيابي كننده وسيعتر و منسجمتر گردد. 

اهداف مد نظر از  ارزشيابي :

۱-     ايجاد نظام شايستگي و مبناي عادلانه براي تشخيص شايستگي افراد

۲-    تشخيص به موقع نقاط ضعف كمبودهاو آسيب ها و ارائه راه حل هاي مناسب براي رفع آن

۳-    شناخت به موقع نقاط قوت و خدمات سازنده و تقويت و تشويق آن

۴-    پيشگيري ، كاهش و رفع تنشهاي احتمالي در عرصه هاي اجرايي و تربيتي

۵-    بالا بردن ميزان دقت در مراحل مختلف اجراي برنامه ها

۶-    ايجاد مبناي صحيح براي برنامه ريزي ها وجابجاييهاي نيروها در سازمان

۷-    بررسي مداوم شيوه ها ، راهكارها و برنامه ها جهت تحقق اهداف و اصول سازماني

دسته ها : طرح صالحين
1391/10/1 13:26

موضوع: رشد و سازماندهي

مقدمه :

پس از پايان مرحله تثبيت عضو در پايگاه و مأنوس شدن وي با مسجد نوبت به مرحله رشد و سازماندهي يعني به نتيجه رساندن جذب و تثبيت مي رسد عده اي اين گونه مي پندارند كه حضور فيزيكي افراد در بسيج همان معناي بسيج است در حالي كه مقام معظم رهبري (‌مد ظله العالي )‌ در جمله اي زيبا سرمنزل هر بسيجي را مشخص مي كنند و مي فرمايند :‌«‌بسيجي يعني علي كه تمام وجودش وقف اسلام بود »‌ در واقع بسيج مقام معنوي و والايي است كه جذب و تثبيت تنها گام اول سلوك به سمت آن است و در واقع شكوفايي استعدادها و پرورش روحيات مفيد در يك فضاي مناسب است كه مي تواند انقلاب را از هر جهت بيمه نمايد و عاشقاني بسازد كه خود را جانانه فداي ولايت كنند . 

رشد  :

تعريف:‌ رشد عبارت است از شناسايي ، شكوفايي و تربيت هماهنگ و متعادل استعدادها ، مطابق با اصول تربيت اسلامي .

اهداف :‌

۱-     تداوم نتايج بدست آمده از مراحل جذب و تثبيت

۲-    شناسايي ، شكوفايي و تربيت هماهنگ و متعادل استعدادها

۳-    رساندن اعضاء‌ به حد مطلوبي كه از يك بسيجي انتظار مي رود .( در ابعاد مختلف اخلاقي ، سياسي ، علمي و )‌

۴-     تكميل آموزش هاي مورد نياز افراد (‌در ابعاد مختلف اخلاقي ، سياسي ، علمي و )

۵-     كادرسازي جهت تأمين كادر مورد نياز پايگاه در آينده

۶-    برطرف كردن معضلات و موانع روحي ،‌ خانوادگي ،‌ اخلاقي و حتي مادي اعضاء‌ جهت رسيدن به اهداف بسيج

۷-    تربيت نيروهاي متعهد براي انقلاب اسلامي

دسته ها : طرح صالحين
1391/10/1 13:25

موضوع : جذب و تثبيت

مقدمه :

توجه به بيانات حضرت امام (ره) و فرمايشات رهبر انقلاب در باره تداوم فرهنگ بسيجي به عنوان يك فرهنگ كامل و بديع و درمورد  بسيج به عنوان محلي مطمئن براي شكوفايي استعدادها ، هر دردمند دلسوخته اي كه درد دين و انقلاب را  چشيده باشد مصمم مي كند تا  سعي كند با برنامه ريزي دقيق و حساب شده نوجوانان و جوانان را با اين فرهنگ آشنا نموده و با جذب آنها به بسيج آينده سازاني متعهد و متخصص تربيت نمايد. 

مراحل كار نيروسازي در يك نگاه اجمالي :‌

الف ) جذب : مرحله دعوت از نيرو براي ورود به پايگاه و ايجاد رابطه لازم براي پذيرش

ب)‌ تثبيت : مرحله حضور منظم نيرو در پايگاه در قالب يك گروه تربيتي

ج) رشد : مرحله طي نمودن آموزشهاي تربيتي و عقيدتي و شناسايي استعدادها

د) بكارگيري : مرحله بكارگيري نيرو براي انجام مأموريتها در پايگاه و خارج از آن

جذب چيست ؟

تعريف:  به مجموعه اي از برنامه ها و فعاليت ها گفته مي شود كه در طي آن با انجام شناسايي ، ارتباط و اجراي برنامه هاي متناسب نوجوانان و جوانان ، زمينه اي جهت  احساس رغبت و سپس احساس نياز به آموختن معارف الهي  در آنان فراهم نموده و در انتهاي اين مرحله آمادگي براي حضور مستمر در پايگاه مسجد را پيدا كنند.

برنامه هاي جذب بر اساس تحقيقات انجام شده در علوم روانشناسي اسلامي با سياسيت هاي كلي ذيل                 طرح ريزي مي شود :

الف) محبت : شاخصه محبت براي تأليف قلوب و برداشتن مرزهاي ساختگي ذهني اي است كه بر اساس تبليغات ضد ديني و تهاجم فرهنگي دشمنان اسلام و سمپاشي افراد مغرض و منافق يا براساس جهل و دوري از معارف الهي ، بوجود آمده است. ( فالف بين قلوبكم )

ب) احترام متقابل :‌جهت شخصيت دهي و دميدن روح آرامش ، اعتماد و اطمينان در قلوب افراد نا آشنا به مسايل ديني و نتيجتاً ايجاد رغبت در وجود ايشان بمنظور ارتباط با برادران مؤمن خود در مساجد و پايگاهها و لزوم اين امر (‌بروز احترام به انسانها )‌ نيز از آيه «‌ و لقد كرمنا بني آدم …» استفاده مي شود .

ج) علم و آگاهي دادن :  اين مهم بمنظور شخصيت سازي افراد ، پايه گذاري فكري و چهارچوب بندي اعتقادي ايشان است . چرا كه «‌ ما من حركه الا و انت فيها محتاج الي معرفه » ( امام علي (ع) )‌ و بر اساس آيه «‌ و يزكيهم و يعلمهم الكتاب و الحكمه »‌ ( سوره جمعه)

د) مراقبت : پاسداري از دستاوردهاي بدست آمده تا اين مرحله براي حفظ افراد و رشد فكري و معنوي آنها با رعايت اصول صحيح تربيت اسلامي بر اساس آيه «‌ ربنا لا ترغ قلوبنا بعد اذ هديتنا … » ( آل عمران )‌

دسته ها : طرح صالحين
1391/10/1 13:22
X